Vi tilbyder

Brede kompetencer inden for gasbeton-montage

Virksomheden blev etableret i 2004 af ejer Torben Sejbjerg. Vi har sidenhen løst mange forskellige opgaver inden for porebeton- og gasbeton-montage, og derfor kan du trygt lade os løse din opgave. Når vi løser opgaver, har vi altid fuldt fokus på kundens tilfredshed.

Vi er med andre ord en meget stærk og solid partner inden for elementmontage. Når du samarbejder med os, vil du blive mødt af en af vores 25 dygtige mænd, som står klar til at løfte opgaven efter bedste evne. Alle ansatte i vores firma er imødekommende og fagligt kompetente, idet de har mange års erfaring inden for montage af elementer.

Vi arbejder ud fra en målsætning om altid at fremstå som en seriøs og kompetent samarbejdspartner inden for branchen. Derfor fokuserer vi altid på at yde en god service og sikre et højt kvalitetsniveau i vores arbejde. Vi er desuden omfattet af ”Byg Garantiordningen” hos Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for, at alt arbejdet er udført korrekt.

Vi varetager alle opgaver inden for gasbeton-montage

Skal du i gang med et byggeprojekt, så varetager vi gerne alle opgaver inden for gasbeton-montage. Vi garanterer et veludført stykke arbejde til en fordelagtig pris.

Vi løser opgaven professionelt for dig og kan desuden være en kompetent sparringspartner under projektet. Vi kan nemlig tilbyde rådgivning og vejledning inden for faget, så der kan blive lavet den bedst mulige løsning. Uanset hvor langt du er i byggeprocessen, så kan du altid kontakte os for hjælp.​

God service hele vejen rundt ved porebeton-montage

Den bedste forudsætning for et vellykket projekt er et godt grundlag. Vi lægger vægt på, at vores kunder er tilfredse med det stykke arbejde, som vi har udført. Det er en del af vores målsætning, at vores kunder oplever en god service med klare aftaler hele vejen igennem et forløb med os. Derfor har vi mange vellykkede projekter bag os, såvel som foran os.

Du kan med andre ord forvente, at vi er en seriøs samarbejdspartner, som altid leverer løsninger af høj kvalitet til den aftalte tid. Derfor bør du ikke bekymre dig om, at tidsplanen skrider, eller at budgettet overskrides, når du samarbejder med os. Vi er en meget pålidelig samarbejdspartner, som arbejder med fagligt høje standarder inden for porebeton-montage.

Vi tilgår enhver opgave med stor entusiasme, så kunden kan få et holdbart resultat, som stemmer overens med de pågældende ønsker og behov. Derudover er vores priser på elementmontage altid konkurrencedygtige, uanset opgaven. Vi er desuden aldrig blege for at sammensætte gode tilbud til vores kunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gasbeton-montage

Du kan med fordel lade vores firma være din næste samarbejdspartner, hvis du skal have udført en opgave inden for porebeton-montage. Hos os er du garanteret professionelle kvalitetsløsninger til fordelagtige priser hver gang. Vi leverer altid et tilfredsstillende resultat til den aftalte tid og budget.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for elementmontage, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at tage en god snak med dig og sammensætte et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Vi ser frem til samarbejdet.

Kontakt SØNDERGAARDS ELEMENTMONTAGE ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Udfyld formularen eller ring til os på telefon (+45) 30 70 30 36. Du kan også sende en mail til ts@sgem.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.