Om os

Vores profil

Virksomheden er en stærk og solid partner inden for elementmontage. Vi beskæftiger pt. 20-25 mand, der alle er fagligt kompetente og har mange års erfaring indenfor montering af gasbeton. Vi udfører elementmontage for både private og større byggevirksomheder.​

Søndergaards Elementmontage ApS er etableret i 2004, og er ejet af Torben Sejbjerg. Vi ønsker at fremstå som en seriøs og kompetent samarbejdspartner inden for vort fag. God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden firmaets start, så du kan trygt overlade din næste opgave til os.​

Vi er desuden omfattet af ”Byg Garantiordningen” hos Dansk Industri, hvilket er din sikkerhed for, at alt arbejdet er udført korrekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan med fordel lade vores firma være din næste samarbejdspartner, hvis du skal have udført en opgave inden for porebeton-montage. Hos os er du garanteret professionelle kvalitetsløsninger til fordelagtige priser hver gang. Vi leverer altid et tilfredsstillende resultat til den aftalte tid og budget.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for elementmontage, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at tage en god snak med dig og sammensætte et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon: (+45) 30 70 30 36.

Du kan også sende en mail til: ts@sgem.dk eller udfylde vores kontaktformular lige her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til samarbejdet.

Kontakt SØNDERGAARDS ELEMENTMONTAGE ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Udfyld formularen eller ring til os på telefon (+45) 30 70 30 36. Du kan også sende en mail til ts@sgem.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.